woensdag 2 februari 2022

Imbolc - internationale Lunadag


 

9 opmerkingen:

  1. Goede avond Luna, ja zo'n feest kunnen we op deze tijd van het jaar goed gebruiken. Ik wens je verder nog een fijne avond toe.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo Kukkie, Ja zo`n feest kunnen we echt gebruiken, het lijkt trouwens wel herfst ;-) ... doe voorzichtig met de storm xx

      Verwijderen
  2. Heyyy die is mooi Luuntje! Sorry dat ik 'm nog niet had gezien. Hij is prachtig gemaakt met het benadrukken van het eerste licht in het donker.
    Het is wel de moeite waard om in te zoomen, want bij een ruwe eerste blik is het wat klein. Maar allé, ik zoom, geen probleem!

    Haha, Internationale Lunadag, dat hebben we mooi geïnstalleerd hè :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nou jij zegt het en ik dacht net bij het plaatsen van een nieuwe plaat dat het klein is als je geen origineel doet. Dus die heb ik al groter gemaakt ;-) ... Dank voor het compliment xx
    Ja hahaha dat Internationale Lunadag blijft echt wel hangen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooimooi!

    Raar dat het zo uitpakt bij de zichtbaarheid van je freubel. Misschien het originele ontwerp nog iets groter maken en de letters, vooral, ook? Misschien een ander lettertype... daar ben ik ook altijd naar op zoek hoor. Ik gebruik geloof ik vaak Tahoma, dat is superhelder, beetje vetter ook dan andere. Maar soms té helder, dat dan weer wel.

    O, en ik zet de grootte van het geheel altijd op origineel. Dat is bij mij altijd breedte 470 pixels. Lengte kan wisselen, meestal richting 750/800 pixels. Nou ja... experimenteer nog 'ns wat :)

    Sukses ermee en binnen blijven morgen.... mijn nieuwste scootmobiel is iets lichter dan de vorige dus denk dat ik dat ook maar doe!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nb: je ziet me al vliegen hè? Een vliegende Thatfullmoonguy... nog niet eens zo héél gek.

      Verwijderen
  5. Hahahaha ik zie ze af en toe wel vliegen ja ... komt meer door de ziektes enzo, lol. Arme jij, niet naar buiten, maar is ook veel beter met die stormen-drieling, doe maar voorzichtig xx ... Ik maak origineel altijd vrij grote platen omdat ze soms afgedrukt worden en dan is dat mooier, ik begrijp je systeem en het werken er aan .. ik had voor mijzelf bedacht, als ik ze nu hier plaats en dat zijn meestal de `zwarte`platen dan verklein ik ze eerst zodat ze hier ook als origineel passen ;-) ... Qua lettertype ben ik echt een ei of kunstenares want ik zoek degene die erbij passen in mijn hoofd en nog wel leesbaar zijn ... Tahoma is een rustig goed leesbaar lettertype klopt !! Thatfullmoonguy en vliegen brengt je wel nader bij elkaar zo hahaha maar is echt niet verstandig, tenzij je een bezem hebt op de scoot ;-) ... Liefs weer xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. O ja Clemens, als je ooit een nieuwe achtergrond wil hebben, of met zwart ofzo moet je gillen hoor, ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Haha is goed :) Ennne.. ik zweer bij bezems !

    BeantwoordenVerwijderen