zondag 3 maart 2019

Hoop, mijn kracht ...


7 opmerkingen:

 1. Owwww, ja dit is ook zo'n mooie. Rozen.... we kunnen niet mèt ze en niet zonder ze.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thanx xx Clemens ... Rozen blijven een verhaal apart ;-) ... Truste xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gek is dat, zoiets zei gisteren ook iemand tegen mij...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goede morgen Luna, dat is inderdaad een tijd geleden, ik dacht dat je eigenlijk was gestopt omdat je ogen het niet meer zo goed aan konden. Maar fijn dat je er weer bent en je mooie gedichten hier weer neer kunt zetten.
  Ik wil inderdaad nog een paar dingen vragen over het beheer, maar dat doe ik wel er mail om je blog niet te vervuilen. Dat komt nog wel een keertje de hoofdzaak is dat ik al zover ben dat ik een blog heb gemaakt.
  Fijne maandag gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Kukkie ... Mijn ogen gaan erg achteruit en ik heb in mijn hoofd, nu het nog kan met brilletje en giga-scherm dan net zolang doorgaan tot ik niks meer met de lettertjes kan. ... Heb ik nu ook af en toe, als ik er te lang achter/voor zit of als de suikerwaardes niet goed zijn en dan moet ik even pauze nemen een tijdje tot het weer wat beter gaat. ... Ja knap hoor, je hebt er maar mooi een blog uitgetoverd en makkelijk is anders ;-) .... Vast een fijne nachtrust voor je xx Liefs, Luuntje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha Clemens ... die rozen ... :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo, ik heb nu ook mijn eerste eigen gedicht geplaatst op het nieuwe adres. We zijn volop in bedrijf! P.s.: ik heb gemerkt dat als ik mijn freubels blijf maken op hetzelfde formaat en ze plaats onder de noemer "oorspronkelijk formaat", ik op hetzelfde uitkom als het door jou geplaatste. Dat is op zich mooi. Misschien wil ik ze wel ooit groter plaatsen, maar dan ga ik ze ook groter ontwerpen. Nou ja we zullen zien. Dit plaatsen is me in ieder geval gelukt; piewwww…..

  BeantwoordenVerwijderen