zondag 13 augustus 2023

regenboogbrug.blogspot.com


 regenboogbrug.blogspot.com 

Het Regenboogland xx ... 

5 opmerkingen:

  1. Wat ziet dat er uitnodigend uit! Lekker over bruggetjes, door velden en bergen rennen en ravotten :) Mooi hoor. En stiekem vind ik de klaproos het mooist!
    Ik zag dat ik veel gemist had, mja ik krijg geen bericht als jij hier iets plaatst, volgens mij. Ik kan het natuurlijk zien bij de avatars van "Mijn vrienden" maar kijk daar te weinig. Nou ja, we doen ons best.
    In ieder geval heel mooie platen en gedichten voor je vader en Gerdi. Mooi, sfeervol, waardig en eerlijk. Ja, de onrustige gedachten en het gemis komen ook op de momenten waarop je eigenlijk de rust zoekt die je nodig hebt, ik ken het. En ze kunnen blijven komen. Ik las toevallig net vandaag in een bestseller van David Baldacci: ze zullen wèl minder vaak en minder heftig komen, op de duur. Dat herken ik ook wel. Pff hoe vaak ik wel niet aan mijn overleden zus heb gedacht... dat kon zo niet doorgaan maar dat gebeurde ook niet. Als je er maar soms met je familie over kunt praten hè.
    Sterkte daarmee en voor de rest: toch een beetje een feestelijke maand komende maand!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Clemens, ja de klaproos is het mooist, hahaha en zo bekend ook ;-)
    Ik krijg ook niks door van nieuwe berichten, maar zit ook niet elke dag in de mailbox, dus af en toe op goed geluk doen we een duik in de bloggenwereld.
    Ik keek hier net terug en het is toch wel de plek voor sombere gedachten en het missen van geliefden, dat is duidelijk, de treurige feiten onder de mooie maan.
    Dank voor je complimenten en ja de onrustige gedachten en het gemis blijft, je kent het, bij zus is het ook nog zo vers vind ik, omdat door 3 `zussen` die er na overleden je de tijd niet had om goed over je eigen zus te mijmeren en rouwen en verwerken en en en ...
    Jij ook sterkte en we zoeken onderling en met elkaar toch wel de gezelligheid van de kerst op, alleen al die mooie lichtjes al ;-)
    David Baldacci: ... ja ik weet dat dat zo werkt, maar bij Dagaz is het nog niet zo ver, komt ooit wel xx

    Jij ook een feestelijke maand toegewenst, met de mensen, dingen en gedachten om je heen die je fijn vindt xx
    Liefs weer en een bos rode winterrozen, die zijn echt donkerrood xx ... Luun

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha Luuntje, bedankt voor de bloemen! Zo dragen we allemaal een steentje bij. Het is wel een gedoe hoor in de manor; nou ja, het lijkt allemaal in orde te komen. En ik ben ook groot fan van lichtjes, dus die komen er dit jaar in ruime mate!

    Oei, niet echt toekomen aan rouwen om je echte zus, dat is niet goed... maar ik heb het idee dat het proces wel in gang is nu. Geweldig dat we in ieder geval hier op internet onze uitlaatklep hebben hè? Láát het blogje dan het nachtkasteel zijn voor de soms sombere mijmeringen - het is goed dat het kan. Bij mij staat gewoon alles door elkaar (vrolijke elfenrijmpjes en het zwaardere werk), maar de ware liefhebber die er nog komt weet denk ik de diepere gedachten wel zo'n beetje te peilen. Al denk ik, dat jij dat gedicht "Vlam" het beste inschat. Inderdaad een beetje triest... De ware goth blijft toch in je zitten, die raak je nooit helemaal kwijt. Ik was zelf ook het meest tevreden over dit gedicht, stond er een beetje verbaasd van eigenlijk.

    Ik wens je alle goeds: lichtjes in je huis en lichtjes in je hart!
    Liefs, Clemens.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ha Cle, ja de lichtjes, ik vind ze echt heel mooi, magisch bijna
    En ja, in de Manor komt alles uiteindelijk toch weer in orde, gelukkig maar !!

    Ja typisch he en ook mooi dat je verbaasd kan zijn over je eigen gedicht, ik weet ook dat het goed is (zo bedoeld) als ik het tijden er na terug lees en als het me raakt, al is het maar 1 zin ... ik ken het ja

    Ik heb hier ook wel dingen door elkaar in deze blog maar het meeste toch de `nachtkastelen` en is prima zo, ook lekker rustig, een verademing en nodig soms. Dus is eigenlijk helemaal goed ja ;-)

    Dank voor je mooie wensen, mooie zin voor een gedicht van je ... lichtjes in je huis en lichtjes in je hart

    Dus omdat het deze blog/wereld is nu eens een mooie bos zwarte rozen voor je, fluwelen, die gaan lang mee, xx
    Luun

    BeantwoordenVerwijderen